Visma Commerce AB

Visma Commerce söker Integrationsspecialist inom Purchase-to-pay!

Är du en systemvetare som trivs med att driva och utveckla kundanpassade integrations- och kommunikationslösningar? Trivs du dessutom med att ha tät dialog och samarbete med såväl kollegor som med kund? Visma Commerce söker nu en Integrationsspecialist inom området Purchase-to-Pay! Placering är på vårt ljusa kontor i Lindhagen och du rapporterar till Head of Proceedo Consulting.

Om tjänsten

Som Integrationsspecialist är ditt huvudsakliga fokus på de tekniska integrationslösningar som du, tillsammans med dina kollegor, applicerar för att möta kundens behov vid införandet av Visma Proceedo. I nära samarbete med projektledare, applikationsspecialister och kundens representanter driver du integrationsfrågor inom ramen för projektet. Du är en viktig länk för en fungerande leveranskedja och agerar stöd till både säljare och support. Som Integrationsspecialist har du en betydande roll i referensgrupp och deltar som stakeholder i produktutvecklingsprocessen.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du är systemvetare med förståelse för ekonomiska resonemang med ett stort systemintresse alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare kan du läsa tekniska specifikationer och har kunskap om programmeringsspråk. Om du dessutom har arbetat med XSLT tidigare är det meriterande.

Som person är du driven och besitter en god samarbetsförmåga, eftersom du hanterar flera parallella projekt som innebär att du arbetar både teambaserat och självständigt. Du är förtroendeingivande och har en god kommunikationsförmåga, både verbalt och skriftligt på såväl svenska som engelska. För att lätt kunna bemöta och förstå kundens processer och frågeställningarna har du en god analytisk förmåga. 

Varför Visma Commerce?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora. För att läsa hur en av våra medarbetare upplever Visma Commerce, klicka här! Vill du läsa mer om Visma Commerce, www.visma.se/commerce/ och för att läsa mer om Visma som koncern, www.visma.com.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 7 maj 2018. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Jessika Landén på tfn: +46 10 141 32 83.

För att få kontakt med någon av våra fackliga representanter, Oskar Norberg (Unionen) oskar.norberg@visma.com, Fredrik Sagelius (Akademikerföreningen) fredrik.sagelius@visma.com.

Välkommen med din ansökan!Sökord: Integratör, integrationsspecialist, systemvetare, XML, EDIFACT, Visma, IT

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-07
Tillträde:
TBD
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Jessika Landén
tfn: +46 10 141 32 83
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen