Visma Product & Development

Business Analyst

Vi är ledande inom Lön och HR inom Offentlig förvaltning och behöver dig som vill bidra till fortsatt utveckling av dessa processer med strävan att göra våra kunder mer effektiva!

Om rollen
Som Business Analyst har du ansvaret för specifikationer och lösningsförslag av nya funktioner inom specifikt område. Du översätter kundens krav på utveckling och har således ett ansvar för att våra lösningar stämmer överens med våra kunders behov. En del av rollen innebär att utreda kundärenden och arbetar med testning och dokumentation. Du är en del av utvecklingsteamet och kommer att ha tätt samarbete med såväl Produktägare som kunder.

Vi tror du

  • Har erfarenhet från Lön och HR processer i offentlig förvaltning
  • Har erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Ha relevant högre utbildning
  • Pratar ett skandinaviskt språk och bra engelska
  • Fungerar bra självständigt och ännu bättre i team
  • Är analytisk, strukturerad och lösningsorienterad

Vi erbjuder
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitalisering och automatisering av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, en ideell organisation som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för digitalt skapande.

Ansökan
Arbetsplatsen är företrädesvis förlagd till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. För rätt kandidat kan en annan plats på en av Vismas platser övervägas.

Ansökningstiden är till 20 april, men vi behandlar ansökningar kontinuerligt!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-20
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Gunnar Nilsson
Tillbaka till toppen