Visma Software AB

Copywriter med IT-branschens vassaste penna!

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som inte bara vill skriva om den digitala utvecklingen – du vill driva den!

Visma Software skapar it-lösningar som gör företag mer effektiva och arbetet enklare och roligare för våra användare. Just nu har vi på marknadsavdelningen en plats ledig för dig som trivs med det lilla teamets samspel och det stora bolagets möjligheter.

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 130 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal.   

Om rollen

Som copywriter på marknadsavdelningen jobbar du i ett agilt team med marknadschef, projektledare, webbredaktör och andra resurser som hjälper oss att göra bra och relevant kommunikation. Arbetet är variationsrikt, allt från snabba statusuppdateringar i sociala medier och ta fram kommunikationskoncept till att skriva guider och white papers.

Marknadsavdelningens primära uppgift är att generera och kvalificera leads, ofta genom content marketing. Därför är det viktigt att du kan skapa innehåll som engagerar och att du har erfarenhet av att arbeta i ett CMS-verktyg, exempelvis Wordpress eller Episerver.

Vem söker vi?

Som person har du ett stort engagemang och driv samt vana att samarbeta med andra kreatörer. Du tänker helhet samtidigt som du har koll på detaljer. Förutom några års arbetslivserfarenhet som copywriter ser vi gärna att du arbetat med leadsgenererande aktiviteter och vet vad som leder till konverteringar.

Vad erbjuder vi dig?

Utöver många intressanta och utvecklande projekt inom digital marknadsföring erbjuder vi trevliga förmåner. Vad sägs om exempelvis träningsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, kollektivavtal och gratis glass under sommarhalvåret? Hos oss råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. En gång om året åker vi tillsammans på kick-off, ofta utomlands. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervju löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 15 april 2018.

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande it-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 760.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda. 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Niclas Nässlander
tfn: +46 (0)10 141 27 00
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen