Visma AB

Visma söker driven UX-designer till Stockholm

På Visma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag, och vi gör arbetet enklare och roligare för tiotusentals människor.

Vi söker nu en driven UX-designer som vill arbeta långsiktigt med UX-arbete. Du älskar det lilla teamets samarbete och att ha det stora bolagets möjligheter som stöd.

För Visma är användbarhet en viktig kvalitetsaspekt och som UX-designer på Visma är du med och formar framtida lösningar för upphandling, inköp och betalning. Dina idéer underlättar för alla de som använder våra verktyg i sitt arbete. För dem måste det vara lätt att göra rätt och kunderna har höga krav på just användbarhet och enkelhet.

Vem söker vi?
Vi söker nu dig som älskar utmaningar och som vill vara med för att skapa de bästa möjliga verktygen för offentliga inköpare, så att de kan koncentrera sig på de kvalificerade uppgifterna som en dator ännu inte kan sköta. Du är den som driver analys- och designarbetet framåt. Du tänker helhet samtidigt som du har koll på detaljer och scenarios. Med utgångspunkt i användarbehov och affärsmål bidrar du med idéer, lösningsförslag, prototyper och säkrar kvaliteten med användbarhetstester.

  • Förutom 3–5 års arbetslivserfarenhet inom området ser vi även att du har:
  • Relevant högskoleutbildning inom området: kandidatexamen inom MDI, interaktionsdesign eller motsvarande
  • Erfarenhet av att ha genomfört användbarhetstester och intervjuer
  • Kunskap om designprinciper för både mobilt och desktop samt inom responsiv design
  • Färdigheter i relevanta verktyg för att skapa interaktionsdesign och prototyper (exempelvis Balsamiq, Axure eller Photoshop)
  • Du har god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat i både svenska och engelska

 

Vad erbjuder Visma?
Våra kunder är allt från små privata företag till stora organisationer inom offentlig sektor. Många har liknande behov och vi har många års erfarenhet att hjälpa dem minska kostnader, underlätta arbetsprocesser och förenkla arbetsuppgifter.

Som UX Designer på Visma jobbar du i ett agilt team tillsammans med produktägare, arkitekt, utvecklare och testare. Du är även medlem av en stor och växande UX-miljö där vi alltid har nära till design-feedback och andras erfarenheter. Vi är idag ett nätverk med cirka 90 personer som jobbar som domänexperter inom UX, service design och produktdesign inom Visma. Läs gärna mer om hur vi jobbar här: https://www.visma.com/blog/tag/ux/ eller kolla in vårt Instagramflöde https://www.instagram.com/vismaux/.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 april 2018 men sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Frågor
Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, välkommen att kontakta Eva von Haartman på eva.von.haartman@visma.com.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Eva von Haartman
tfn: +46 761441649
Tillbaka till toppen