Visma Consulting

CFO till Visma Consulting

Vill du  vara den drivande kraften i att utveckla vår ekonomifunktion, implementera nya arbetssätt, nya systemstöd och göra ekonomiavdelningen än mer effektiv och affärsnära? Då kan du vara vår nästa CFO!

Om rollen
I rollen har du det yttersta ansvaret för vår ekonomiavdelning, vilket bland annat innefattar ansvar för budgetering, prognostisering, analys, uppföljning och rapportering av bolagets verksamhet. Ekonomifunktionen består idag av fyra Controllers som kommer rapportera till dig och i dialog med gruppen driver du aktiviteter som gör oss än mer framgångsrika. Under ekonomifunktionen är även intern IT organiserade bestående av två IT tekniker.

Visma koncernen växer fort både organiskt och genom uppköp. Det senaste året har fyra förvärv genomförts för Visma Consultings räkning och du kommer ha ett övergripande ansvar även för de förvärvade bolagen. Vid nya förvärv kommer du ha en viktig roll i Due Diligence processen och i integrationsprocessen.

Vidare innebär rollen att:

  • Säkerställa en kvalitativ budget- och rapporteringsprocess

  • Analysera och rapportera finansiella utfall och nyckeltal jämfört mot budget och prognos

  • Driva förbättringsaktiviteter

  • Ansvara för uppföljning inklusive KPI- och ekonomistyrning

  • Stödja ledningen med relevanta rapporter och KPI:er

  • Stötta våra affärsområden och förvärvade bolag

  • Delta i förvärv och integration av nya bolag

 
Som CFO är du en del av bolagets ledningsgrupp och du rapporterar till VD.

Din profil
Vi söker dig med en civilekonomexamen eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta i ledande roller inom ekonomiområdet. För att bli framgångsrik i rollen är du en engagerad och erfaren förändringsledare, där tillväxt och förändring är normaltillståndet. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap och har förmågan att engagera och utveckla dina medarbetare. Vidare ser vi att du är resultatorienterad och med ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att se helheten utvecklar du processer som möter framtida behov. Du är tekniskt lagd och förstår hur system och rapporter kan samverka för att på bästa sätt supportera affären. Din personlighet och inställning är minst lika viktigt som din erfarenhet.

Varför Visma?
Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och administrativa processer och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 8 april 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta vår HR Business Partner Viktoria Petersson på viktoria.petersson@visma.com.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-08
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen