Visma

Senior Software Developer till Visma!

Vi på Visma erbjuder nu en utmanande tjänst för en erfaren och ambitiös senior programutvecklare, med placering på vårt trevliga kontor i Munkedal. På sikt ser vi att du även kommer växa in i att ta rollen som systemarkitekt i vårt utvecklingsteam.

Om rollen

I rollen som Senior Software Developer kommer du primärt att arbeta med full stack-utveckling av vår produkt Visma TransPA. TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Systemet lanserades 2004 och framgångarna gör att vi idag är marknadsledande på den svenska marknaden med nästan 800 kunder och 35 000 användare. Den molnbaserade mjukvaran utvecklas internt och erbjuds tillsammans med support, utbildning och löneservice.

I din roll kommer du arbeta med att fortsätta utveckla och förfina vår produkt. Just nu fokuserar vi bland annat på att förbättra de mobila funktionerna för TransPA. Du kommer även arbeta med exempelvis integrationer mot samarbetspartners, felsökningar och hantering av buggar. Utöver vårt lokala team i Munkedal blir du en del av Vismas internationella utvecklingsorganisation. Detta innebär stora möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte med andra team runt om i koncernen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning i systemutveckling eller motsvarande samt relevant erfarenhet. Vi tror att du har jobbat i några år som systemutvecklare och att du är passionerad för att utveckla smarta lösningar. Du arbetar smidigt och processtyrt. Du kan redovisa från tidigare projekt du deltagit i, vilka roller du haft och vilka lärdomar du tagit med dig. Precis som oss är du nyfiken och entusiastisk över de möjligheter och mervärden som mobil- och molnteknik kan erbjuda, och drivs av utmaningen att omsätta dessa möjligheter till verklighet.

Vi arbetar med Microsoft-teknik som Azure-plattformen, C #, .NET, Entity Framework, WebAPI, WPF & WCF och hoppas att du är intresserad och skicklig i detta också.

Vi ser att du är en social, utåtriktad och drivande medlem i vårt agila team. Eftersom vi är ett litet team med många uppgifter att lösa är det bra om du har dina favoritområden, men du måste också vara redo att ta dig an utmaningar där du inte känner dig lika hemma för att med passion och fokus stötta dina kollegor. Du gillar att lösa komplexa problem på innovativa sätt och dela och diskutera alternativa lösningar. Att fördjupa dig i, utvärdera och utveckla dig själv och dina färdigheter faller sig naturligt för dig i din arbetsvardag.

Har du dessutom erfarenhet/ intresse för något av följande är det meriterande, men inget krav:
- Erfarenhet från transportbranschen.
- Intresse för UX.
- Vi arbetar med Angular, så erfarenhet av det och andra JavaScript-ramverk som React och jQuery är av intresse.
- CSS preprocessorer som Sass och Less.
- Cloud DBMS.
- Utveckling mot mobila enheter.
- Cloudplattformar som MS Azure och AWS.
- Atlassians verktyg såsom Jira och Confluence.
- Distributionsverktyg som VSTS eller Bitbucket.
- Analysverktyg som Application Insights.
- Kunskap om test, metoder och verktyg likt Moq.
- Säkerhet.

Vi erbjuder dig:

  • Arbete på ett entreprenörsdrivet, teknikintensivt, internationellt bolag i stark tillväxt

  • Goda möjligheter till personlig utveckling

  • En god arbetsmiljö utanför storstadsstressen

  • Konkurrenskraftiga villkor

  • Att bli en del av en expansiv IT-koncern, full av kompetens och resurser för att driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka CV i bifogat formulär. Urval och intervjuer sker löpande, så anmäl ditt intresse så snart som möjligt. Vi frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Peter Malinen, 0724530192.

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Munkedal
Kontaktpersoner:
Peter Malinen
mob: 0724530192

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen