Visma

Projektledare / applikationsspecialist

Vill du arbeta med implementering i en kundnära roll med syftet att utveckla och lösa produktrelaterade problem? Är du dessutom en person med erfarenhet av projektledning som gärna arbetar strukturerat? Vi söker ytterligare en driven medarbetare till vårt kontor i centrala Stockholm eller Göteborg för att arbeta med implementation av vår produkt Proceedo!  

Om tjänsten
I rollen är du expert på funktionaliteten och konfigurationen av Visma Proceedo och agerar projektledare i implementeringsprojekt hos våra kunder. I rollen ingår att planera samt leda utbildningar och workshops för användare av Visma Proceedo, både internt och för kund. För att lyckas i rollen håller du dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom “Purchase to Pay” och inser vikten av att lyssna till kundens behov gällande utvecklingen av systemet.

Om Visma Proceedo
Visma Proceedo är en lösning för att effektivisera processerna kring inköp och fakturahantering. Visma Proceedo vänder sig primärt till större företag och organisationer inom offentlig sektor. Branschledande inom offentlig sektor, kommun landsting och myndigheter.

Varför Visma Commerce?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora. För att läsa hur en av våra medarbetare upplever Visma Commerce, klicka här!

 

 

Din profil
Som person är du pålitlig och stabil, har ett intresse för system och tycker det är roligt att leda och lära ut kunskap. Du är kommunikativ, delar gärna med dig av kunskap för att tillsammans med dina kollegor nå gemensamma mål.  

Du har några års erfarenhet inom IT där du har arbetat med implementering av system, gärna kopplat till ekonomi eller HRM. Vi ser även att du har en akademisk bakgrund, som systemvetare eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av Proceedo, offentlig sektor och kunskap inom LOU.

Ansökan
Skicka in din ansökan senast den 27 februari 2018. Intervjuer sker löpande under processen gång.

För att läsa mer om Visma Commerce, www.visma.se/commerce/ och för att läsa mer om Visma som koncern, www.visma.com.

 

Visma Commerce
Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 108 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

 

 

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-27
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Jessika Landén
tfn: +46 10 141 32 83
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen