Visma Enterprise AB

Visma Enterprise söker en Systemförvaltare i Personec P

Visma Enterprise AB är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar 240 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. Vi är en del av Nordens största IT-koncern Visma.


Om rollen

I rollen som Systemförvaltare i team ASP (Application Service Provider) arbetar du i vårt löne- och HR system Personec P, tillsammans med 11 kollegor.  Vårt uppdrag är att leverera systemförvaltartjänster på distans till den publika sektorn, utefter kundernas behov och vår tjänstepaketering.

Vi är inne i en expansiv fas där våra tjänster blir mer och mer efterfrågade, våra kunder är av varierande storlek och är spridda över hela landet. Du rapporterar till Team Manager ASP och din placeringsort är antingen Malmö eller Ängelholm. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med möjlighet till tillsvidareanställning efter det.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Applikationsdrift/lönekörningar, driftplanering/körscheman, tabelluppdateringar, support samt uppgraderingar av systemet.

  • Ärendehantering och kunddialoger.

  • Delta i kundmöten.

  • Uppföljning och rapportering av nyckeltal.

  • Säkerställa rutinbeskrivningar samt tillsammans med dina kollegor arbeta för utveckling av våra systemförvaltningsrutiner.

 
Vem söker vi?

För att lyckas i din roll behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Som person är du lugn och stabil med ett analytiskt sätt att tänka samt en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du har ett stort intresse för löne- och HR-system och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror att du har relevant utbildning inom Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Kunskaper i HR- och lönesystemet Personec P.

  • Kunskap om kollektivavtalen för kommun och/eller landsting.

  • Förståelse för systemrelaterade lösningar samt god datamognad.

 
Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.


Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 25 februari 2018.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ann-Katrin Karnevald, Team Manager ASP, mail: ann-katrin.karnevald@visma.com, telefon 070-542 61 96.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-25
Arbetsplats/placeringsort:
Ängelholm, Malmö
Kontaktpersoner:
Ann-Katrin Karnevald
tfn: +46 101413793
mob: +46 705426196

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen