Visma

Starta din karriär som applikationskonsult/ projektledare i Nordens ledande IT-koncern!

Är du ekonom med systemintresse eller systemvetare med ekonomiintresse? Nu har du chansen att  kickstarta din karriär som applikationskonsult/projektledare och arbeta med Vismas nya molntjänst- Visma.net Financials.

Om Visma
På Visma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag. Vi utvecklar, säljer och implementerar mjukvara som syftar till att förenkla och automatisera kritiska affärsprocesser. Vi erbjuder även konsult- och utvecklingstjänster för våra kunder. Våra system täcker flertalet spännande affärsområden, bland annat business intelligence, ekonomi, retail, inköp, upphandling, lön, ERP & HRM. 

Vi har ett stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att utvecklas nära seniora och kompetenta ledare. Vår starka tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Med huvudkontoret beläget i Oslo präglas vår koncern av en nordisk företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. Samtidigt får du chansen att arbeta i internationella virtuella team med kollegor från flera av de 14 olika länder Visma verkar inom. Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu nyexade kandidater som vill arbeta med Vismas nya molntjänst för affärslösningar- Visma.net Financials.

Om rollen

Som applikationskonsult/projektledare med fokus på ekonomisystem arbetar du nära dina kunder. Du kommer att ansvara över att utbilda, konsultera och leda nya kunder i applikationen Visma.net Financials. Du är Vismas främsta ansikte utåt och kontaktperson för både nya och befintliga kunder. I din roll ingår även att ansvara för kravhantering samt att vara delaktig i kundanpassade utbildningar och workshops.

Vidare innebär rollen att du kommer arbeta ur ett kommersiellt perspektiv genom att kontinuerligt identifiera nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder. Hos oss präglas din vardag av frihet under ansvar. Du ansvarar för din egen debiteringsgrad och planerar självständigt tidsplaner och genomföranden av dina kundprojekt. Dina projekt kan vara av både längre och kortare karaktär och arbetet sker både på Vismas kontor samt ute hos dina kunder. Om du lockas av en fri och IT-intensiv roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling kommer du trivas bra hos oss!

Vi söker dig som

  • Har en kandidat och/eller masterexamen inom ekonomi eller systemvetenskap

  • Goda grundläggande kunskaper i företagsekonomi

  • Tidigare erfarenheter av ekonomisystem och IT är starkt meriterande

  • Talar svenska och engelska obehindrat

Vi tror att du som söker rollen drivs av att arbeta med projektledning, rådgivning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen samt en god förståelse för ekonomiprocessen och våra kunders utmaningar. Vidare ser du ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, motiveras av att arbeta kundnära och är konsultativt i din natur. I din roll är du ofta länken mellan kunden och interna funktioner vilket förutsätter att du är lyhörd och serviceinriktad till sättet. 

Sista ansökningsdag är 11 mars

Kontaktaktperson: Kajza Zellman Sjööblom,
kajza.zellman@visma.com alternativt 072 453 31 80

www.visma.se/karriar

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-03-11
Tillträde:
September
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Kajza Zellman Sjööblom
tfn: +46 72453 31 80
Företagets hemsida:
https://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen