Visma

Starta din karriär som systemutvecklare på Visma i Växjö!

Tar du examen i vår inom data-/systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande? Till Vismas kontor i Växjö söker vi nu nyexade systemutvecklare. Det här är tjänsten för dig som brinner för programmering och vill arbeta i en roll där du snabbt blir en viktig del av Vismas framgångsrika utvecklingsteam.

Om Visma
Vi arbetar för att effektivisera våra kunders vardag. På Visma utvecklar, säljer och implementerar vi mjukvara som syftar till att förenkla och automatisera kritiska affärsprocesser. Vi erbjuder även konsult- och utvecklingstjänster för våra kunder. Våra system täcker flertalet spännande affärsområden, bland annat business intelligence, ekonomi, retail, inköp, upphandling, lön, ERP & HRM.  

Visma har ett stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att utvecklas nära seniora och kompetenta ledare och kollegor. Vår starka tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Med huvudkontoret beläget i Oslo präglas vår koncern av en nordisk företagskultur där du trivs som sätter resultat och affärsnytta före prestige. Samtidigt får du chansen att arbeta i internationella virtuella team med kollegor från flera av de 14 olika länder Visma verkar inom. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar beroende på vad just du brinner för! 

Om rollen
Som systemutvecklare på Visma blir du en del av våra framgångsrika utvecklingsteam och arbetar med design, implementering, förvaltning och underhåll av såväl nya som existerande produkter. I din roll fokuserar du på aspekter som användarvänlighet, kvalitet, stabilitet och IT-säkerhet. Arbetet sker i tätt samarbete med andra utvecklare, UX-/interaktionsdesigners och produktägare. Rollen innefattar bland annat följande huvudområden:

 • Frontend och/eller backendutveckling

 • Säkerställa hög kodkvalitet

 • Utföra och arbeta strukturerat med tester

 • Delta i scrum-processer och andra teamaktiviteter

 • Skriva systemdokumentation

 • Medverka i utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten

Vi söker både kandidater till våra interna utvecklingsteam och till vår IT-konsultverksamhet. Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att utveckla högkvalitativa produkter med slutkunden i fokus, kommer du trivas bra hos Visma!

Vi söker dig som

 • Har en kandidat- och/ eller masterexamen inom datateknik, systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande.

 • Har goda grundläggande programmeringskunskaper som du förvärvat via utbildning, men även arbete eller fritidsprojekt inom programmering är starkt meriterande.

 • Goda kunskaper inom något/flera av följande områden är mycket intressant för oss:
  - .Net/ ASP.Net/ Java/ C#/ SQL

 • Obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska

 • Tidigare erfarenhet av Cloud computing, AWS eller Machine learning är starkt meriterande

Vi tror att du som söker rollen som systemutvecklare är en lagspelare som motiveras av att arbeta i grupp, samtidigt som du trivs bra med att ta stort eget ansvar. Då rollen som utvecklare till stor del handlar om problemlösning ser vi att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka och agera. Vidare trivs du i en dynamisk miljö och brinner för att sätta dig in i ny teknologi.

Sista ansökningsdag är 11 mars

Kontaktaktperson: Kajza Zellman Sjööblom,
kajza.zellman@visma.com alternativt 072 453 31 80

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-03-11
Tillträde:
September
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Kajza Zellman Sjööblom
tfn: +46 72453 31 80
Företagets hemsida:
https://www.visma.se/karriar
Tillbaka till toppen