Visma Consulting

Account Manager / Säljare / Key Account Manager

Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu växer vi så det knakar och söker därför dig som vill vara med på vår utvecklingsresa. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Om rollen
Som Account Manager ansvarar du för att säkerställa Visma Consultings nuvarande och framtida affärer genom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Kunderna återfinns i både privat och offentlig sektor och vårt uppdrag är att effektivisera deras verksamheter genom digitalisering av affärsprocesser. I rollen kommer stort fokus ligga på att stärka affärsrelationen med våra befintliga kunder, men vi tror också att du på ett innovativt och nytänkande sätt hittar nya affärsmöjligheter för att få vår affär att växa ytterligare. Du välkomnas till våra fräscha lokaler på Kungsholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom konsult- eller IT-branschen. Vidare har du erfarenhet av avtalsskrivning, en god förståelse för teknik och självklart en stor passion för sälj. Du är inte rädd för utmaningar och har ett stort eget driv med en teamkänsla i botten. För att trivas i rollen har du ett tydligt kund- och teknikfokus och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Sist men inte minst stimuleras du av att arbeta i en organisation i ständig förändring med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål.

Varför Visma
Som Account Manager har du en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår affär. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 11 mars 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Viktoria Petersson viktoria.petersson@visma.com.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Viktoria Petersson
tfn: +46 709290391
mob: +46 709290391

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen