Visma Software AB

Är du vår nästa Account Manager inom smarta molnlösningar?

Har du ett stort intresse för IT och är sugen på att jobba med försäljning av framtidens molnlösningar? Vill du hjälpa Visma Softwares kunder med att förenkla sin vardag? Då låter det som att du är redo att ta nästa steg i karriären - sök rollen som Account Manager till Visma Softwares cloud sales-team!

Visma Software AB är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net och Visma Severa. Vi är totalt cirka 130 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vi söker nu en säljdriven Account Manager till vårt cloud sales-team med placering i Stockholm.

Om rollen

Som Account Manager kommer du att ingå i ett team av kollegor med fokus på försäljning av vår molnlösning Visma Severa. Visma Severa är en modern webbaserad affärslösning med realtidsrapportering som hanterar projekt, tid, fakturering och CRM för våra kunder. Läs gärna mer om produkten på denna sida.

I din roll ansvarar du för hela säljprocessen. Detta innefattar allt från prospektering, bokning och genomförande av kundbesök, till presentation av vår affärslösning, framtagande av offert, avtalsförhandling och uppföljning hos kund. Du har i största utsträckning kontakt med kunder i hela Sverige och det rör sig ofta om konsultbolag, advokat- arkitekt- och mediebyråer. Du arbetar tillsammans med ditt team för att  generera nya affärer samt driva dessa framåt. Detta innefattar även att självständig och aktivt söka upp helt nya kunder och löpande fånga upp affärsmöjligheter på våra marknader. 

Du utgår från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm, men tjänsteresor ingår även i rollen.

Är du vår nästa Account Manager?

Vi söker dig som har ett starkt affärstänk och aktivt strävar efter att hitta nya affärsmöjligheter. Du har erfarenhet av försäljning och god grundläggande förståelse för både ekonomi och system. För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du bör ha fallenhet för att identifiera nya kunder och vårda kundrelationer. Att arbeta mot uppsatta mål är något som triggar dig, och du har fokus på rätt saker i förhållande till målen. Dyker det upp hinder på vägen ser du till att lösa dem utan att tappa modet. Du klarar av att självständigt driva ditt arbete framåt och fatta egna beslut. Att få till ett fungerande samarbete med dina kollegor är en tydlig styrka hos dig och du uppskattar att arbeta i ett klimat med en stark laganda. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor och fina förmåner. Vad sägs om exempelvis sjukvårdsförsäkring och semesterlägenheter i Chamonix och Marbella?

Som anställd hos Visma Software blir du en del av Vismakoncernen, en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Förutom dina härliga kollegor inom vårt bolag, får du 6.600 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa.

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 600.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar – Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, skicka därför din ansökan så snart du kan. Sista ansökningsdatum är 28 februari. Eventuella frågor om rollen besvaras av Simon Euström, Team Leader, 073-656 83 03. Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Simon Euström
tfn: +46 73-656 83 03
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen