Visma Visma Spcs AB

Vi söker rådgivare till Customer Success

Vem är du? På vilket sätt är du grym? Berätta! Kanske är du vår nästa stjärna!

Drömmer du om att göra skillnad för någon som har svåra eller kanske rent av tråkiga arbetsuppgifter. Du vill ställa alla de rätta frågorna och sedan skapa lösningar som får både dig och kunden att gapa av förvåning och lycka.

Kunderna kan då fokusera på det som de är bäst på – nå sina drömmar och lägga minimal tid på administration.

Din nyfikenhet vet inga gränser och du älskar att kommunicera dig fram till lösningar. Många gånger har du haft nytta av ditt inre driv och din tankeskärpa. Du vet vad du vill och vad du står för men kan anpassa dig allteftersom du utvecklas och hittar nya vägar.

På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi guidar, hjälper och säkerställer att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda. Vår rådgivning sker via flera olika kanaler.

Kort om oss på Visma Spcs

Vår övertygelse är att nya idéer och företagande är nycklar till en hållbar framtid. Vi förverkligar företagande. Vi ger människor förutsättningar att starta och driva sina egna företag. Låt oss vara ärliga, vi tror småföretagarens bästa vän är affärsidén, kunden eller medarbetaren – inte Visma Spcs. Men tack vare oss kan våra kunder fokusera på just det som faktiskt ger dem mening. Avgörande för att vi ska lyckas är såklart fantastiska medarbetare i en kreativ och inspirerande arbetsmiljö.

Visst låter det spännande!

Just nu söker vi rådgivare med kompetens inom nedan områden

Företagande och ekonomiskt flöde

Vi jobbar i en värld full av ekonomiska termer därför är det det bra att ha en förståelse och erfarenhet av ekonomi och företagande. Kanske har du provat på eller driver du eget företag idag? Eller har du skaffat dig erfarenhet på annat vis. Låt oss veta!

Teknik

Du tycker att installationer, nätverksproblem och SQL är kul. Kanske du även har grundläggande kunskaper inom något programmeringsspråk?

Vi tror att du tycker om problemlösning och gärna testar nya sätt att möta utmaningar. Du är orädd och har viljan att lära dig mer, vilket innebär att du självständigt behöver söka ny kunskap. Vi tror på varje individs vilja och förmåga att utveckla sig.

Vi vill att du, precis som vi, älskar kundmötet och försäljning.

 

Vill du veta ännu mer om Visma Spcs? Gå in på vår hemsida och botanisera. Där kan du bland annat läsa att vi sedan starten för över 30 år sen har arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan och vänta inte för länge. Rekrytering till tjänsten sker löpnade. Sista ansökningsdag är 28 februari. Skriv några rader om dig själv och varför du skulle vara grym hos oss på Customer Success, så vi får veta det. Har du några frågor går det bra att kontakta Katarina Pettersson katarina.pettersson@visma.com tel. 076-7221287 eller Lina Lilja lina.lilja.blondin@visma.com tel. 076-722 11 79

 

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Katarina Pettersson
mob: +46 767221287

Lina Lilja
tfn: 0767-221179.
mob: 0767-221179.

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen