Visma Visma Spcs AB

Är vi menade för varandra?

Hur träffade du din bästa kompis? Skrev du en rekryteringsannons med en sista ansökningsdag? Nu tillsätts platsen som min allra bästa kompis i mitt team av bättre kompisar. Jag söker dig som har minst tio års erfarenhet av vänskap och en kandidatexamen i Friendship development. Skicka in ansökan senast... Vänta nu – såklart du inte gjorde en annons! Din väg, och din bästa kompis väg korsades, ni gillade varandra och – oavsett om ni sagt det högt eller inte – nu älskar ni varandra.
 
Ibland söker vi specifika kompetenser – vanliga rekryteringsannonser med en deadline. Vi söker alltid de bästa medarbetarna. På vår avdelning Customer Success hjälper vi kunderna till just succé! Vi guidar kunderna i vått och torrt via flera olika kanaler. Kunderna ska vara medvetna om våra smarta lösningar. Vi har ingen lång kravspecifikation på dig som vill jobba här. Det räcker att du har känsla för service, försäljning, gärna ett digitalt DNA och att du är fantastisk – resten lär vi dig. Vem är du? På vilket sätt är du grym? Berätta! Vi kanske ramlar av stolen, reser oss igen och erbjuder dig jobb.
 
Kort om oss på Visma Spcs; vår övertygelse är att nya idéer och företagande är nycklar till en hållbar framtid. Vi förverkligar företagande. Vi ger människor förutsättningar att starta och driva sina egna företag. Låt oss vara ärliga, vi tror småföretagarens bästa vän är affärsidén, kunden eller medarbetaren – inte Visma Spcs. Men tack vare oss kan våra kunder fokusera på just det som faktiskt ger dem mening. Avgörande för att vi ska lyckas är såklart fantastiska medarbetare i en kreativ och inspirerande arbetsmiljö.
 
Tycker du vi verkar intressanta? Kontakta oss, så våra vägar korsas. Kanske kommer vi älska varandra – även om vi inte säger det högt – och då kommer vi göra skillnad på riktigt.
Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Katarina Pettersson
mob: +46 767221287

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen