Visma Visma Spcs AB

Är du vår nästa Account Manager i Stockholm?

Sedan starten för över 30 år sedan har vi på Visma Spcs arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs. Just nu är vi inne i en mycket spännande fas där vi som ledande aktör på marknaden driver omställningen inom redovisnings- och revisionsbranschen.


Vi söker nu en ny Account Manager för Stockholmsregionen som kan hjälpa redovisnings- och revisionsbranschen att utvecklas och bli än mer effektiv med våra tjänster.Vem söker vi?

Som Account Manager ansvarar du för försäljning och utveckling av Vismas affärer för ett antal redovisnings- och revisionsbyråer i Sverige. Du kommer att ha budget- och kundansvar. I jobbet ingår såväl bokningar och genomförande av kundmöten som förhandlingar och kundaktiviteter. Du kommer arbeta självständigt med hela säljprocessen och ansvarar för att utveckla affärsrelationen med dina kunder. Då byråerna kan finnas på olika orter i Sverige ingår en del resande till kund och dessutom ingår en del resor till vårt huvudkontor i Växjö.


Du kommer att ingå i ett säljteam som är placerad på olika ställen i Sverige (Stockholm, Växjö, Malmö och Göteborg) varför det ställs stora krav på att du är självgående. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande.  


Förutom uppsökande försäljning till både existerande och nya kunder ingår även deltagande på branschmässor och kundevent. Under våra kundevent brukar ett flertal medarbetare på Visma hålla presentationer och det förväntas att du är bekväm med att tala inför grupp.


Redovisnings- och revisionsbranschen är inne i stor förändringsprocess där digitaliseringen påverkar både arbetsmetoder, kundrelationer och affärsmodeller. För att förstå kunden är det önskvärt att du har erfarenhet från redovisningsbranschen eller har jobbat med ekonomi. Du är utbildad till minst gymnasieekonom eller motsvarande.Vad erbjuder vi?

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Våra medarbetare är människor som söker kunskap och hela tiden vill utvecklas. Vi erbjuder en kreativ och inspirerande miljö där de får möjlighet att göra skillnad.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt.


Ansökan

Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 31 oktober 2017.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Linda Olsson, Team Manager Sales Accounting Offices
E-post linda.olsson@visma.com Telefon 070-855 71 08

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-10-31
Tillträde:
enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Linda Olsson
mob: +46 708557108

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen