Visma Enterprise AB

Applikationskonsult inom lön

Har du erfarenhet inom lön och HRM? Vill du arbeta som applikationskonsult i Nordens ledande IT-koncern?

 

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 215 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass. Vi är en del av Nordens största IT-koncern Visma.

 

Om rollen som applikationskonsult på Visma Enterprise

Som applikationskonsult arbetar du med våra HRM-lösningar, antingen mot den privata eller mot den publika marknaden. Ditt uppdrag är att skapa mervärde för våra kunder genom utbildning, handledning och problemlösning. Du tar konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder och du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera våra system till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Hos oss präglas din vardag av stor frihet under ansvar. Dina projekt kan vara av både längre och kortare karaktär och genomförs både på Vismas kontor och hos dina kunder. Om du lockas av en roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling så tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos oss!

Placeringsort är Stockholm och tjänsteresor ingår i rollen.


Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.

Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön/Systemförvaltning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

  • Goda kunskaper i löneadministration och dess regelverk.

  • Konsulterfarenhet.

  • Erfarenhet av projektledning.

  • Erfarenhet av IT-implementationer.

 

Vad erbjuder vi?

Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
– Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 september 2017.

Har du frågor eller önskar mer information är du välkommen att kontakta vår konsultchef:

Elisabeth Mjöbring, Manager Private Consulting HRM
E-post elisabeth.mjobring@visma.com Telefon 076-133 07 73

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Elisabeth Mjöbring
tfn: +46 10 141 15 33
mob: +46 76 133 07 73

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen