Visma EssCom

Resande tekniker/installatör Fordons-IT

Vi söker nu en noggrann tekniker/installatör för installationer av teknisk utrustning i kollektivtrafik. Det kan gälla länsbussar, tåg och ibland på båtar i olika delar av Sverige. Du kommer att arbeta med installationer, service och inkopplingar av t.ex. biljettmaskiner, alkolås, fordonsdatorer, monitorer och wi-fi i en väldigt it-krävande miljö.

Du är service minded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom en viktig del är att kunna samverka med både kund och kollegor på ett trevligt och engagerat sätt samverka med din omgivning.

Har du en bakgrund inom Fordons-IT är det starkt meriterande. Vi ser att du har ett lösningsinriktat sinnelag och en flexibel inställning. Förutom den kunskap du har med dig får du hos oss en gedigen utbildning som täcker produkter, rutiner, arbetsmetoder, och annat du behöver kunna. 

Du kommer ingå i vårt Fordon IT-team som i nuläget består av över 20 personer. Tjänsten är heltid och innefattar tidvis förskjuten- och  obekvämarbetstid. 
I tjänsten ingår dock resor till olika orter runt om i hela Sverige vilket gör att Du måste vara beredd på att jobba borta i veckorna. Det är därför mer viktigt vem du är än var du bor, även då arbetet till största del kommer äga rum i Mälardalen/Mellansverige.

Vi gör alltid vårt yttersta för att ge våra kunder bästa service och för att Visma EssCom AB ska vara en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Är du också beredd att ge ditt yttersta erbjuder denna tjänst stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.  

 

 

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

Sista ansökningsdag är den 29 augusti. Tillträde omgående. Anställningsformen är sex månaders provanställning, därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

För frågor angående tjänsten kontakta vår Servicechef för Fordon IT, Wictor Elfving, 010-141 16 16

Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Gävleborg
Dalarna
Örebro
Uppsala
Stockholm
Östergötland
Jönköping
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-29
Tillträde:
2017-08-29
Arbetsplats/placeringsort:
Hela Sverige
Kontaktpersoner:
Wictor Elfving
tfn: +46 10-1411616
Företagets hemsida:
http://www.visma.com
Tillbaka till toppen