Visma Visma EssCom

Problem Agent


 

https://vab.easycruit.com/images/logo/41031/visma_logo.gif                                                                           S:\Marknad\Loggos\Visma EssCom Technology come to life höger justerad.png


Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller eftermarknadstjänster inom elektronik och IT. Vi utför service och installationer av IT-relaterad utrustning i hela landet, samt bedriver verkstadsverksamhet och kundsupport på ett antal orter i Sverige. Visma EssCom är certifierade inom ISO 14001, ISO 9001 och  certifiering inom OHSAS 18001.

 

 • PROBLEM ANALYST!

  Har du ett stort IT-intresse, är analytisk, strukturerad och är skicklig på att förklara lösningar på ett pedagogiskt sätt? Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående? Då är det här tjänsten för dig!

   Som Problem Analyst på Visma EssCom, kommer du att i nära samarbete med övrig eftermarknad att hantera ärenden i problemprocessen. I rollen ingår också att vara en del av ett eller flera kundteam. Vår Customer Supportverksamhet samt vår Problemhantering arbetar i enlighet med ITIL:s processer och roller. Tjänsteort är Bromma, men en del arbete utförs även på Vismas kontor på Lindhagsplan.

   Vi söker dig med erfarenhet som Problem Analyst och utredningar. Du är serviceminded och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är analytisk, strukturerad, kvalitets- och lösningsorienterad samt har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att det här en tjänst för dig som drivs av problemlösning och har ett genuint IT-intresse. Du tycker om att lösa varierande ärenden, är självgående och har en god förmåga att bemöta användarna på ett professionellt, pedagogiskt och positivt sätt.

   Som Problem Analyst kommer du att ingå i ett team om 5 personer som utreder diverse IT-relaterade problem. Arbetsuppgifterna berör exempelvis felsökning i Windows, back/front Office och nätverksrelaterade problem. Du kommer att ha nära kontakt med 2 level support och produktspecialister. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot problem-ärenden från Problem Coordinator, ta fram workarounds, utföra Root cause analys eligt metodiken 5 whys, skapa Known Errors, registrera Request for Change (RFC) när det behövs för att lösa problem samt att verifiera problemlösningar och dokumentera dessa.

   För att trivas hos Visma EssCom är det viktigt att vara prestigelös, ha laganda och är ansvarstagande.

  I dina arbetsuppgifter ingår även att vid behov fungera som ett stöd till övrig supportverksamhet.

   

   Vi vill att du uppfyller följande:

  • Erfarenhet av arbete som Problem Analyst/Problem Investigator
  • Flera års erfarenhet av arbete med kundsupport
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Hög kompetens inom IT, SQL och operativsystem
  • Erfarenhet av att arbeta inom ITIL

   

  Då våra kunder är dagligvarubutiker, fackhandel och apotek ser vi det som meriterande om man har erfarenhet inom dessa områden.

   Omfattning: heltid, 40 h/vecka. Förskjuten arbetstid, beredskap, övertid och obekväm arbetstid kan förekomma. Tjänsten tillsätts omgående.

   Är det dig vi letar efter?  Då rekommenderar vi att du skickar in din ansökan omgående eftersom utvalet görs löpande.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Sista ansökningsdag är den 31 aufusti 2017.

För frågor angående tjänsten, kontakta Fredrik Nordkvist, Support Manager

Tel: +46101411714

Epost: fredrik.nordkvist@visma.com

 
Dela på:
Län:
Uppsala
Stockholm
Södermanland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
2017-09-01
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm/Bromma
Kontaktpersoner:
Fredrik Nordkvist
tfn: +46 10-141 16 00
Företagets hemsida:
http://www.visma.com
Tillbaka till toppen