Visma Enterprise AB

Digital Analytics & Conversion Manager till Visma Enterprise

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar 215 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 100 000 lönespecifikationer varje månad.

 

Vill du jobba i ett härligt marknadsteam?

Som Digital Analytics & Conversion Manager ingår du i ett härligt marknadsteam med sex kollegor och du rapporterar till mig Catarina, och jag är marknadschef. Vår främsta uppgift att generera leads till säljavdelningen. Det gör vi på olika sätt med mycket fokus på marketing automation, webb, event och sociala medier. Vi har väldigt roligt på jobbet och strävar efter en sund och bra balans mellan jobb och fritid. Du kommer att jobba på vårt trevliga Stockholmskontor och bli utmanad i pingis av kollegorna vid eftermiddagskaffet. Din roll är alldeles ny i vårt bolag så du kommer att ha en fantastiskt möjlighet att utforma och påverka den tillsammans med mig. Som du förstår så saknar vi dig!

 

Så vad vill vi att du ska göra?

 • Analysera data för att kartlägga besökares och kunders beteende.

 • Utifrån analys och datadriven A/B-testning arbeta fram rekommendationer och strategier på aktiviteter i syfte att höja konverteringsgraden i digitala kanaler.

 • Ta fram beslutsunderlag för olika marknadsaktiviteter.

 • Optimera webbsidor och digitala produkter i samarbete med marknadsteamet så att kunder får den bästa digitala upplevelsen.

 • Genom datadriven testning maximera konverteringsgraden.

 • Givetvis är listan längre än så här men det fick inte plats. Så ring mig så berättar jag mer...

 

Det här gillar vi och blir glada om du har

 • Minst 2 års erfarenhet av digital dataanalys och operativt arbete.

 • Erfarenhet av att identifiera och formulera förbättringsåtgärder för att höja  konverteringsgraden.

 • Erfarenhet av A/B-testning.

 • Erfarenhet av sökordsanalys.

 • Erfarenhet av att sätta struktur för rapportering av KPI:er.
   

Du behöver inte vara en super-hjälte men näst intill...

Så vi hoppas och tror att du är analytisk, förändringsbenägen, relationsbyggande, affärsorienterad, proaktiv, nyfiken, orädd, bra på att kommunicera, vig och en riktigt bra förlorare (i pingis).

 

Vad erbjuder vi då dig?

Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare, som delar våra gemensamma värderingar
– Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 10 september 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Catarina Söderlund, marknadschef, mail: catarina.soderlund@visma.com. Telefon 010-141 14 93.


Varmt välkommen med din ansökan om du vill flytta in hos oss!
/Catarina

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Catarina Söderlund
tfn: +46 10 141 1493
mob: +46 70 326 26 49

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen