Visma Software AB

Projektledare/konsult ekonomisystem

Visma Software AB är en del av Visma-koncernen och en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net och Visma Severa. Vi är totalt 120 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker nu affärsinriktade projektledare/applikationskonsulter till vår konsultavdelning i Stockholm. Du kommer att arbeta med att implementera, anpassa, förvalta och utbilda i vår produkt Visma Control. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll, byggt av ekonomer för ekonomer. Läs mer om Visma Control på vår hemsida: www.visma.se/program/Visma-Control/.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

  • parametersättning, implementation och driftsättning av Visma Control

  • genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

  • genomföra uppgraderingar

  • designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och programmerare

  • dokumentera kundens anpassningar och driftsmiljö

  • genomföra felsökning hos kund

  • medverka till merförsäljning

Vi bedriver våra projekt med en väl inarbetad projektmodell, Visma-processen, vilken ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning.

Arbetet bedrivs till stor del på plats hos kunden varför du uppskattar närheten till kravställare och användare. Du tilltalas av att successivt växa in i en projektledarroll för de allt mer komplexa projekt som våra större kunder efterfrågar.

Du kommer att vara placerad vid vårt kontor i Stockholm. Viss del resor ingår i rollen.

Din bakgrund

Lämplig bakgrund är civilekonom eller liknande med några års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete och ett stort systemintresse. Alternativt är du systemvetare med stor förståelse av ekonomiska resonemang. Om du har arbetat med Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din tjänst bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du måste ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare.

Vad erbjuder vi?

Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har många trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi erbjuder en stimulerande miljö, varierande projekt och trevliga förmåner.

Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 15 september 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta teamledare Carina Boström: carina.bostrom@visma.com eller 010-141 27 59.

Välkommen med din ansökan! 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Carina Boström
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen