Visma Commerce AB

Inhouse Sales

Vill du vara med och utveckla vår försäljning mot medelstora bolag på en spännande marknad? Är du kanske idag en framgångsrik försäljare inom telemarketing och är redo för att ta nästa kliv i karriären? Visma söker nu en senior innesäljare till vårt kontor i Linköping som trivs med att arbeta med försäljning via telefon och som drivs av att göra affärer.

Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 105 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

Om tjänsten
Vi ser en större efterfrågan av våra produkter bland medelstora bolag och vi behöver fortsätta anpassa vårt säljarbete för att matcha marknadens behov. Vi söker därför en senior innesäljare som vill vara med på denna resa och utveckla hur vi på ett framgångsrikt sätt ska arbeta mot detta kundsegment. Rollen passar främst dig som har ambitionen att växa i en roll som innesäljare men som även kan tänka sig att tillsammans med våra utesäljare följa med på kundbesök om så krävs för att ro affären i land.

I rollen som innesäljare ansvarar du för hela affären från första kundkontakt till offertskrivning, orderhantering samt uppföljning. Du trivs med en balans i att både hitta nya kunder och bygga långsiktiga relationer samt har en god förmåga att se potential för merförsäljning på befintliga kunder. Du kommer arbeta i ett framgångsrikt team som idag består av 9 andra säljare.

Din bakgrund
Med ett stort intresse och goda erfarenheter av försäljning har du ett starkt driv att finna och lyckas i dina affärer. Du är duktig på att se kundens behov och smärtor för att sedan omvandla dessa till försäljning. Du trivs med att ha eget ansvar och är bra på att skapa möjligheter. Som person är du driven, ambitiös och har en stor tävlingsinstinkt. Med en god samarbetsförmåga bidrar du med entusiasm och kompetens till resterande teammedlemmar.

Du har vana att arbeta och hantera flera olika interna it system. Du hanterar engelska i såväl tal och skrift. Har du kunskaper i det norska språket är det meriterande då vi också har många kunder i Norge.

Varför Visma?
Som säljare hos Visma Commerce erbjuder vi dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt företag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling är stora.
Klicka här för att läsa hur en i teamet i Inhouse Sales upplever Visma som arbetsplats. 

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 augusti 2017. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Vid frågor kring tjänsten kontakta försäljningschef Jinn Tonéri på 010-141 33 39 eller jinn.toneri@visma.com

Se www.visma.se för mer information om Vismakoncernen och www.opic.com för mer information om Visma Commerce.


Dela på:
Län:
Östergötland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Linköping
Kontaktpersoner:
Jinn Tonéri
tfn: +46 10 141 33 39
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen