Visma Visma Spcs AB

Utvecklare till Vismas Common Cloud Platform

Utvecklare

Vismas molnbaserade plattform används av hundratals kunder varje dag och är grundstenen för försäljning av tjänster såsom Visma eAccounting, Visma Advisor och Visma.net Financials. Vi vill nu komplettera det befintliga teamet med ytterligare en erfaren utvecklare med placering i Malmö.

Som utvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö, du är med från början till slut och samarbetar med andra produktägare och utvecklare. Hos oss får du chansen att växa med ett av Vismas mest framgångsrika utvecklingsteam. Våra team består oftast av 5-8 personer och du kommer att ha kollegor i flera olika länder så vårt dagliga språk är engelska.

Som person är du en kreativ problemlösare som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du är kvalitetsmedveten och van att arbeta mot en deadline.

I Vismas molnplattform används en rad olika teknologier, framförallt använder vi Microsofts verktyg och ser gärna att du är bekant med Microsoft Azure, TDD, Continuous delivery, ASP.NET, Web API, WCF, SQL. Det är också en fördel om du har erfarenhet av Microservices, RESTful services, API-first etc.

Personen vi söker:

  • Är en klipsk visionär som har en förmåga tänka långsiktigt och som ser till att plattformen är den överlägset bästa för att tillmötesgå Vismas molnbaserade tjänsteutbud.

  • Är en stor lyssnare som är lyhörd och öppen för nya ideér från användare såväl som från organisationen.

  • Är en smart pusslare som har en fantastisk förmåga att omsätta alltifrån vilda ideér och interna krav till attraktiva koncept som matchar våra långsiktiga strategier.

  • Är en lagspelare som arbetar tillsammans med våra utvecklare för att hela tiden ta fram ny funktionalitet och förbättringar.

För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en generös personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom system- eller datavetenskap eller motsvarande erfarenhet samt att du arbetat några år med relaterade arbetsuppgifter.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan!

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Nivard andreas.nivard@visma.com eller Peter Härder peter.harder@visma.com

 Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-10
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Andreas Nivard
mob: 070 – 386 27 75

Peter Härder
tfn: +46 0470-706000
mob: +46708335520

Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen