Visma Consulting

Bid Manager till Visma Consulting

Visma Consulting AB är ett av bolagen i Vismas koncern, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Visma Consultings verksamhet består huvudsakligen av konsulttjänster inom applikations- och systemutveckling och verksamhetsprocesser. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande systemutveckling samt att stötta våra kunder till att ställa om till en digital verklighet.

Vägen in för dig

Denna tjänst är en guldchans för dig att få möjligheten att utvecklas inom affärsmässighet och få kunskap inom försäljning och offentlig upphandling. Vår bid manager går på föräldraledighet och vi söker en ersättare från oktober 2017 inledningsvis till och med oktober 2018. För rätt person finns goda möjligheter till tillsvidareanställning och möjlighet att växa in vår konsultverksamhet.

Ditt uppdrag

Som Bid Manager håller du ihop processen för att lämna anbud på offentliga upphandlingar. Ditt arbete börjar med kvalificering av en affärsmöjlighet och du är drivande hela vägen till förhandling och avtalsskrivning. Det är en spännande roll där du med hjälp av säljchef driver projekten och ansvarar för att bilda en projektgrupp med mest lämpliga medarbetare för respektive upphandling.

 Vår Bid Manager fungera som en central supportfunktion till våra affärsområdeschefer där ditt ansvar är att driva arbetet med vinnande anbud, utifrån kundens krav, pris- och leveransvillkor. Du kommer att tillhöra bolagets övergripande säljavdelning vars uppdrag är att stötta verksamheten och de olika affärsområdena med bland annat övergripande försäljningsstrategi, bid management och utveckling av våra säljprocesser. I rollens som Bid Manager rapporterar du till vår säljdirektör.

Detta är ett vikariat, men Visma Consulting och Visma är under ständig tillväxt både genom rekrytering och förvärv av andra bolag. För rätt person finns mycket goda möjligheter att efter vikariatet gå in i affärsnära projektledarroll i vår konsultverksamhet.

Vi söker dig som

Är i början av din karriär och är högskoleutbildad inom IT, ekonomi, marknadsföring eller motsvarande och gärna har arbetat inom försäljning, administration eller support inom IT-branschen tidigare.

För att trivas i rollen som Bid Manager tror vi att du är en trygg som person med sinne för detaljer och trivs med att arbeta strukturerat. Vidare ser vi gärna att du har intresse av att utveckla affärer och har som ambition att växa vidare in i en roll projektledare i vår konsultverksamhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av anbudsarbete och offentlig upphandling, samt projektledning, men inget krav för tjänsten.

Varför Visma?

Visma Consulting är i ständig tillväxt både genom organisk tillväxt och genom uppköp av andra bolag och i med det finns det alltid spännande möjligheter. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan

Vi är ivriga att komma i kontakt med dig och gör därför urval löpande. Tveka inte att skicka in en ansökan till oss! Vid frågor kontakta gärna vår HR chef Marie Lundgren på 0727102120 marie.lundgren@visma.com eller vår säljdirektör Andreas Hjalmarsson  på 0733723757 andreas.hjalmarsson@visma.com

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
2017-10-01
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Marie Lundgren
tfn: +46 010-1412540
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen