Visma Consulting

Controller

Visma Consulting AB är ett av bolagen i Vismas koncern, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Visma Consultings verksamhet består huvudsakligen av konsulttjänster inom applikations- och systemutveckling och verksamhetsprocesser. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande systemutveckling samt att stötta våra kunder till att ställa om till en digital verklighet.

Vägen in för dig

Denna tjänst är en guldchans för dig att få möjligheten att ta vidare dina kunskaper inom redovisning och controlling. Är du nyexaminerad inom ekonomi och har arbetat 1-2 år eller vid sidan av dina studier och vill vidare till att arbeta i en controllerroll så är detta helt rätt för dig! Här får du arbeta som projektcontroller och får möjlighet att stötta verksamheten i pågående projekt. Du får erfarenhet av att arbeta i projektform samtidigt som du tillsammans med övriga i ekonomiteamet kan bidra till effektivisering och kostnadsmedvetenhet.

Ditt uppdrag

Vi har många spännande förändringar framför oss såsom systembyte samt att vi kontinuerligt tar in nya bolag i vår rapportering så vi söker dig som trivs i en dynamisk och snabbfotad organisation.

Som controller kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom controlling och redovisning i det affärsområde som du kommer att ansvara för. Du kommer att jobba nära och stötta affärsområdeschef och projektledare i ekonomisk värdering av projekt. Du ingår i ett erfaret ekonomiteam och rapporterar till ekonomichefen.  

Du kommer att starta och administrera projekt i vårt affärssystem och följa upp samt ansvara för resurshantering och tidshantering för ditt givna affärsområde. Arbetet innebär högt och lågt och du kommer även att arbeta med avtalsgranskning, kund- och leverantörsreskontra inkl in- och utbetalningar, momsrapportering till Skatteverket, löpande bokföring, avstämningar och korrigeringar.

Vi söker dig som

  • Är civilekonom eller har motsvarande YH-utbildning, med inriktning inom redovisning

  • Har arbetat som ekonomiassistent eller redovisningsekonom vid sidan av studierna eller efter din examen

  • Har arbetat med leverantörs- och/eller kundreskontra

  • Har arbetat med redovisning och känner dig trygg med debet och kredit

För att trivas i rollen tror vi att du som söker tycker om att arbeta resultatorienterat och mot deadlines. Du har ett systematiskt arbetssätt och tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare har du en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du kan upprätthålla en god kvalitet i det arbete som du genomför. Du har en analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten i ditt arbete.

Varför Visma?

Visma Consulting är i ständig tillväxt både genom organisk tillväxt och genom uppköp av andra bolag. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Annika Lukasson
tfn: +46 0101412576
Marie Lundgren
tfn: +46 010-1412540
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen