Visma Software AB

Visma Software söker BI-konsulter

Visma Software AB är en del av Visma-koncernen och en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net och Visma Severa. Vi är totalt 120 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker vi nu affärsinriktade Business Intelligence-konsulter till vårt BI-team. Du kommer att arbeta med vår BI-lösning Visma Insikt för våra kunder och våra produkter Visma Control och Visma PX. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll. Visma PX är system för hantering av tid- och projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som BI-konsult arbetar du med hela projektet från behovsanalys till implementering och utbildning. Du arbetar i både större och mindre uppdrag med analys, bygga datalager, ta fram nyckeltal, implementera rapport-, budget- och planeringsverktyg, rådgivning, utbildning och projektledning.

Arbetet bedrivs till stor del på plats hos våra kunder och du uppskattar närheten till kravställare och användare. Du trivs i rollen som projektledare, har tät kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vi driver våra projekt utifrån Vismas projektmodell, vilket ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning. Resor ingår i tjänsten och du utgår från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Din bakgrund

Du jobbar idag med BI-lösningar, som konsult eller avancerad användare på kundsidan. Du har ett genuint intresse för beslutsstöd, rapport- och analysverktyg samt budget- och prognosmodeller. Du har kunskap i Microsofts BI-plattform med SQL Server Reporting and Analysis Services, databashantering och Excel. Om du har arbetat med Vismas produkter inom ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din tjänst bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du måste ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare.

Vad erbjuder vi?

Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har många trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi erbjuder en stimulerande miljö, varierande projekt och trevliga förmåner.

Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 15 september 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Stefan Friman: stefan.friman@visma.com eller 010-141 27 67.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-15
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Stefan Friman
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen