Visma Spcs AB

Vi vill ha fler stjärnor till vårt Customer Success team

Om jobbet som Customer Success Agent

 

Tycker du helgen är kanon!? Bra, då är du duktig på att vara ledig. Det är en bra egenskap. Men livet är för kort för att göra vardag synonymt med transportsträcka. Vi måste ha kul i veckorna också – på jobbet. Håller du med, samtidigt som du gillar kaffe från Starbucks? Vi har det! Vi har dock ingen barista som kvalificerar din take away-mugg till ditt Instagramflöde genom att stava ditt namn fel. Men vi löser det om du vill. Hos oss finns nämligen både tuschpennor och kreativitet. Här uppmuntras kreativitet och egna initiativ.

Om du är lyhörd och har social spelförståelse, då kan du ta svart bälte i rollen som rådgivare på vår avdelning Customer Success. Här hjälper du kunderna till – just det – succé! Du guidar kunderna i vått och torrt, i flera olika kanaler och gör dem medvetna om våra smarta lösningar. Kunderna kan då fokusera på det som de är bäst på – nå sina drömmar och lägga minimal tid på administration.

Jag måste kunna ekonomi, tänker du nu... Var det du som tyst, men tydligt, inte kunde hålla inne ett Jaadå i det knäpptysta klassrum där du fick balansräkningen att balansera på provet i företagsekonomi? Visst, det är meriterande, men du kanske istället var den som inom dig svor åt just denna j*veln? Det gör inget. Förresten, du kanske aldrig har skrivit prov i företagsekonomi? Oavsett vad, du lär dig hos oss! Vi lär oss hela tiden. Vi måste det, för allt förändras.

Vi söker dig som...

...kan hitta på riktigt svåra lösenord till din dator.

...är lyhörd och social.

...har en passion för kundmötet och ser snabbt möjligheter för kunden så de kan jobba smartare för att möta framtiden.

...vill lära dig svengelska termer, som är fullständigt obegripliga för gemene man.  

...söker kunskap och hela tiden vill utvecklas.

Vi uppskattar om...

...du har en kylskåpsmagnet där det står Se en möjlighet i varje problem, inte ett problem i varje möjlighet.

...du vill leva som du lär hos oss, du driver kanske eget företag?

...du tycker att massage på arbetstid är schysst.

...du inte svarar oss på intervjun att en negativ egenskap hos dig är att du är envis, men att det också kan vara något positivt.

Vi bryr oss inte om...

...hur många som intygat dina kompetenser på LinkedIn.

...du överskattar din egna förmåga att spela PlayStation 4.

...du dansar – på riktigt – superdåligt på personalfesterna.

 

Om Visma Spcs

Nya idéer och företagande är nycklar till en hållbar framtid – fina ord ju! Men så är det. Vi på Visma Spcs förverkligar företagande. Vi ger människor förutsättningar att starta och driva sina egna företag. Låt oss vara ärliga, vi tror småföretagarens bästa vän är affärsidéen, kunden eller medarbetaren – inte Visma Spcs. Men tack vare oss kan våra kunder fokusera på just det, som för dem, faktiskt ger mening.

Det är också så att vi, som arbetsplats, vill spela i Champions League. Vi ska vinna. Därför erbjuder vi en kreativ och inspirerande miljö. Vi vill ge dig förutsättningarna att göra skillnad. Det förutsätter att du ska trivas hos oss. It takes two to tango.

Vill du veta ännu mer om Visma Spcs? Gå in på vår hemsida och botanisera. Där kan du bland annat läsa att vi sedan starten för över 30 år sen har arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster.

Är du intresserad? Skriv några rader om dig själv och varför du skulle stormtrivas  i rollen, så får vi veta det. Klar med CV? Bifoga gärna det också, men det är inget måste i första skedet. Direkt efter semestrarna kommer vi starta igång processen. Under tiden önskar vi att du får en fantastisk sommar!

Hälsningar,

Malin och kollegorna på Customer Success

Dela på:
Län:
Kronoberg
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-18
Tillträde:
Så snart vi är klara
Arbetsplats/placeringsort:
Växjö
Kontaktpersoner:
Visma Spcs AB
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen