Visma Consulting

Teknisk projektledare

Är du en teknisk projektledare som drivs av att utveckla både tekniken och ditt team och samtidigt har en vilja att göra affärer? Har du dessutom erfarenhet av IT-projekt? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av närhet, engagemang och högt tempo? Då ska du höra av dig till oss på Visma Consulting. Våra uppdrag spänner över ett brett fält omfattande utveckling samt att stötta våra kunder till att ställa om till en digital verklighet.

Din roll som projektledare

Vi arbetar med många spännande kunder bland annat inom e-handel och nyutvecklingsprojekt där du som teknisk projektledare kan få stor handlingsfrihet och ansvar.

Som projektledare är ditt bidrag till företaget att driva verksamhetskritiska projekt inom IT för våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Du arbetar framförallt med att planera och driva projektet tillsammans med projektteamet och ansvara säkerställa den tekniska leveransens kvalitet. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

Din bakgrund

Du arbetar idag som projektledare och har troligtvis hunnit skaffa dig några års erfarenhet av området. Du trivs i att arbeta nära tekniken och inte bara leda leveransen utan även bidra med din tekniska kompetens. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att leda och driva ett team framåt. Det är meriterande om du kommer från utveckling och har en god teknisk förståelse, men inget krav för tjänsten.

Din förmåga att se saker ur ett brett perspektiv är nödvändig, och du fokuserar både på leverans och nästa affär. Som person är du drivande, lösningsorienterad och strategisk.

Varför Visma?

Som projektledare hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika område.

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Din ansökan

Urvalet sker löpande då vi har en mängd spännande uppgifter framför oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vid frågor ring gärna Marie Lundgren HR 0727-10 21 20, eller Anders Sjölander affärsområdeschef 0704-82 05 22.

 

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Anders Sjölander
Marie Lundgren
tfn: +46 010-1412540
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen