Visma Enterprise AB

Utvecklare inom Customization till Visma Enterprise

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige, och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar 225 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vi är en del av Vismakoncernen, som är den ledande leverantören i Norden inom bland annat mjukvara och IT-konsulttjänster.  Vi söker nu en ny kollega som vill bli en del av vår verksamhet inom Customization.

Ditt uppdrag

Som utvecklare ingår du i ett team med ca 15 medarbetare och du rapporterar till Manager Customization. Genom din erfarenhet kommer du att bidra till att bredda den tekniska kompetensen hos Visma Enterprise inom utveckling och kundanpassningar. Du kommer att arbeta med vårt team inom LUT - löneutbetalningstjänst, samt utveckla våra lösningar mot både privata och publika kunder. Tjänsten är placerad i Uppsala, alternativt Stockholm med resor till Uppsala 2-3 dagar per vecka.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Samarbeta med LUT-teamet och med bankerna för att utveckla och underhålla den funktionalitet i LUT-tjänsten som efterfrågas.

  • Vara en del i att sätta och dokumentera processer för kvalitet och säkerhet.

  • Samarbeta med utvecklingskonsulter för att vara behjälplig med kompetens runt exempelvis webbutveckling, programmering och generella tekniska frågor.

  • Till viss del ta A+-uppdrag.

Din bakgrund 

Vi tror att du har relevant utbildning inom IT/systemvetenskap eller besitter motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi tror att du arbetat i cirka 5 år med utveckling inom näringslivet. Vidare har du en förmåga att kunna arbeta strukturerat och självständigt och driva tekniska lösningar i mål, både med hjälp av ett team samt genom att på egen hand söka hjälp externt. Följande tekniska kompetenser krävs för rollen:

  • Erfarenhet av Biztalk-utveckling

  • Erfarenhet av .NET-utveckling i C# (web och stand-alone, gärna erfarenhet av mvc, webforms och mobilanpassning)

  • Erfarenhet av SQL Server och T-SQL

En eller flera av följande kunskaper är dessutom meriterande:

  • Kunskaper inom ekonomi och/eller lön

  • Kunskap inom ekonomisystemet A+

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll behöver du ha ett genuint teknikintresse. Vidare ser vi att du är självgående, drivande, social och lyhörd i relationer till kunder.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare, som delar våra gemensamma värderingar
– Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 20 augusti 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Skötte, Manager Customization, via mail: sofia.skotte@visma.com. Telefon 070 608 29 34.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Uppsala
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-20
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala / Stockholm
Kontaktpersoner:
Sofia Skötte
tfn: +46 10 1411 492
mob: +46 70 608 29 34

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen