Visma Enterprise AB

Säljare för molntjänst inom rekrytering till Visma Enterprise

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige, och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar 225 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 200 000 lönespecifikationer varje månad. Vi är en del av Vismakoncernen, som är den ledande leverantören i Norden inom bland annat mjukvara och IT-konsulttjänster.  Vi söker nu en ny kollega som vill bli en del av vårt säljteam i Stockholm.

Ditt uppdrag

Som säljare ingår du i ett team med ca 10 medarbetare och du rapporterar till Sales Director Private. Vårt team jobbar för att kontinuerligt och framgångsrikt generera nya affärsmöjligheter inom ramen för Visma Enterprises produkter mot den privata sektorn. Ditt uppdrag kommer vara att driva effektiv försäljning av Easycruit, som är vår molntjänst för rekrytering. Tjänsten är placerad på vårt trevliga, moderna kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Bearbeta såväl nya som befintliga kunder

  • Prospektera och hitta nya kunder/marknader för våra lösningar

  • Självständigt driva alla steg i säljprocessen, från prospektering, kundsamtal och kundmöten, till demo, offerering och avtal

 Din bakgrund 

Vi tror att du har högskoleexamen inom relevant område och tidigare erfarenhet av att driva försäljning. Du besitter kompetens i hur man på bästa sätt presenterar och demonstrerar lösningar för att möta kundens unika behov.  

En eller flera av följande kunskaper är dessutom meriterande:

  • Tidigare arbetat med Easycruit eller andra HRM-system

  • Kompetens inom rekryteringsprocesser

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll behöver du vara kommunikativ, orädd och förtroendeingivande. Vidare är du trygg och skicklig på att presentera lösningar och att kunna omvända en lösning till kundernas behov. Som säljare är du målfokuserad och triggas av att uppnå de konkreta säljmål som sätts upp. På Visma kommer du att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö, vi tror därför att du kommer trivas som allra bäst om du dessutom är nyfiken, engagerad och utvecklingsbenägen.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare, som delar våra gemensamma värderingar
– Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 20 augusti 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Nordin, Sales Director Private, via mail: maria.nordin@visma.com eller telefon: 076 772 87 37

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-20
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Maria Nordin
tfn: +46 10 141 14 58
mob: +46 76 772 87 37

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen