Visma Labs AB

Systemspecialist med kvalitetsfokus

Är du en erfaren Business Analyst eller Systemspecialist med vana att jobba med alla steg i utvecklingsprocessen så som analys, implementering, design och testning och är redo att axla rollen som systemspecialist för några av våra mest spännande produkter? Då ska du söka dig till oss på Visma!

Om tjänsten
I denna roll kommer du bli en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation med ansvar för tjänsternas funktionalitet och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med vår Product Owner, analysera, utreda och specificera utvecklingsuppgifter till våra utvecklings- och förvaltningsprojekt samt dokumentera och genomföra test- och kvalitetssäkringsarbete. Arbetet innebär även att du kommer att arbeta med utredningar och applikationsstöd till våra kunder.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem samt systemutveckling. Tidigare erfarenhet av system och kravspecifikation samt test arbete är meriterande. Du har en akademisk examen inom datavetenskap, systemvetenskap och/eller ekonomi.

Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och analytisk. Du trivs med att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Vi erbjuder
Visma är ett teknikintensivt, internationellt bolag med stark tillväxt. Vi har en inkluderande och belönande atmosfär med möjligheter till personlig utveckling och kompetenta kollegor. Miljön genomsyras av innovation och flexibilitet.

Sista ansökningsdag är 7 juli 2017. Intervjuer sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-07-07
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Eva von Haartman
tfn: +46 761441649
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen