Visma Commerce AB

Administratör till Visma

 Är du en noggrann administratör som drivs av att jobba i en sammansvetsad grupp mot gemensamma höga kvalitetsmål? Gillar du att jobba i en miljö som präglas av högt i tak och stort engagemang? Fortsätt läs!

Visma Commerce är ett dotterbolag inom Vismakoncernen och arbetar för att effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. Vi hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och vårt erbjudande omfattar informationstjänster, kunskapstjänster, affärsmedia samt elektroniska inköps- och upphandlingssystem. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 104 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

Om tjänsten
Produktionsenheten är en central del i vår verksamhet, där vi ansvarar för att söka, samla in och kvalitetssäkra innehåll från olika källor, såsom upphandlingsverktyg eller andra platser.  Denna insamling av data samt extrahering av data ur förfrågningsunderlag ligger till grund för de analyser av vissa branscher eller områden som kunderna efterfrågar.

Utöver detta, granskar, registrerar och publicerar vi ny information, kompletteringar och tilldelningsinformation för att offentliggöra informationen enligt gällande lagar samt för att skicka till våra kunder.

Vi arbetar tillsammans i ett team där vi roterar arbetsuppgifter och hjälps åt att färdigställa dagens arbete.

Din profil
Du har erfarenhet av administrativt arbete och arbetar gärna med uppgifter som kräver fokus på kvalitet för att det ska bli rätt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och drivs av att arbeta mot gemensamma mål. Du är ansvarsfull, har ett intresse för analys och har lätt att bibehålla en god prioriteringsförmåga vid hög arbetsbelastning.

Du behärskar såväl svenska som engelska på en tillräckligt hög nivå för att kunna använda båda språken i det dagliga arbetet. Norska är meriterande. Kunskap om upphandling och offentlig verksamhet är meriterande. Du har god allmän datorvana och behärskar Office-paketet.

Varför Visma?
På Visma får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och en bra blandning i ålder, kön och bakgrund.

För att läsa hur en av våra medarbetare upplever Visma, klicka här!

Ansökan

Anställningsform: Vikariat, 1 år med möjlighet till förlängning. 
Start september 2017. 

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-07-07. Intervjuer sker löpande under processens gång. .

Se www.visma.se/commerce för mer information om Visma Commerce.

Dela på:
Län:
Östergötland
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-07-07
Tillträde:
2017-09-11
Arbetsplats/placeringsort:
Linköping
Kontaktpersoner:
Annelie Winnerfeldt
tfn: +46 0101413300
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen