Visma Collectors

Business Controller

Vi söker vår nästa navigatör - Business Controller till Collectors

Visma Collectors erbjuder olika kravhanteringtjänster, såsom bland annat  påminnelser och inkasso, till kunder i näringsliv och offentlig sektor i hela landet. Vi är en framåtlutad organisation där prestige och titlar lagts åt sidan till förmån för hårt arbete och leveranser.

Nu söker vi en driven och kompetent Business Controller vars uppgift är att bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång. För en bibehållen framgångsrik affär behöver vi stärka verksamhetens kompetens på analys och performance management. Vi förväntar att du hjälper till med att finna våra guldkorn i vår data och business, säkra vår effektiva exekvering genom god och adekvat uppföljning.

Du har bra slutledningsförmåga, förmåga till helhetssyn och gillar att driva projekt. Du besitter, utöver din ekonomisk/finansiella kompetens, en systemteknisk kompetens eller åtminstone ett starkt intresse för system och teknisk /digital utveckling.

Som person är du prestigelös, flexibel och ambitiös samt van att arbeta både självständigt och tillsammans i en relativt liten organisation. Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning med några års erfarenhet av rapportering och dataanalys. Du behärskar obehindrat engelska i tal och skrift.

Du kommer att få arbeta med Performance Management (målstyrning), vara med om att sätta och följa upp på mål och de aktiviteter som leder oss till målet. Du kommer rapportera och analysera verksamheten löpande men även på ad hoc basis göra interna såväl som externa analyser. Du blir en centralfigur i att bygga upp vårt datavaruhus och processerna runt en optimalt datadriven affär.

Du rapporterar till Finance Director för Visma Collectors. För framtiden finns stora möjligheter att utvecklas såväl horisontellt som vertikalt. Collectors ingår i Vismakoncernen med stora möjligheter inom såväl Collectors som Visma.

Dela på:
Län:
Skåne
Sista ansökningsdag:
2017-06-30
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg
Kontaktpersoner:
HR
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen