Visma Enterprise AB

Service Center-konsult HRM Public

Visma Enterprise är den ledande leverantören av affärs- och HR-lösningar för offentlig sektor i Sverige och på den privata marknaden är vi kända för vårt marknadsledande löne- och personalsystem Agda PS. På våra 11 kontor i Sverige arbetar ca 220 anställda och våra lösningar producerar ca 1 200 000 lönespecifikationer varje månad.

Ditt uppdrag

Som Service Center konsult ingår du i ett team med 8 medarbetare och du rapporterar till Team Manager Service Center Public. Vi arbetar i en 2nd line support med att hjälpa våra publika kunder inom kategorin löne-/personalsystem. Förutom rådgivning och problemlösning så kommer du att medverka i testning av nya versioner och ny funktionalitet. Du kommer även, beroende på din erfarenhet och vilja, att utbilda våra kunder och utföra kortare konsultuppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

-Hjälpa våra kunder inom offentlig sektor med applikationsfrågor rörande lön/HR.
-Skapa lättförståelig information till såväl kollegor internt inom organisationen, som externt till våra kunder.
-Utföra systemtester.

Din bakgrund 

Vi tror att du har relevant utbildning inom lön, databashantering eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:


- Personec P, Utdata, Förhandling, Neptune
- Microsoft-Databser SQL

- Windows system / Googles system 

Personliga egenskaper

-För att lyckas i din roll behöver du först och främst brinna för utomordentlig service.
-Goda kunskaper i kommunikation är viktiga eftersom vi samarbetar brett med andra enheter inom Visma samt har direktkontakt med våra kunder.
-Du behöver ha ett analytiskt sätt att tänka samt ha en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Vara lite av en detektiv helt enkelt.
-För att trivas inom Visma är det viktigt att gilla förändring eftersom vi – och även våra kunder – förändras hela tiden.

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Visma arbetar efter målsättningen att utforma arbetsuppgifterna så att de ger dig möjlighet till variation, omväxling, sociala kontakter och yrkesmässig utveckling.

På Visma är vi stolta över våra medarbetare, som delar våra gemensamma värderingar
– Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 30 juni 2017.

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Marthinsen, Team Manager Service Center Public, mail: mikael.marthinsen@visma.com telefon: 010-141 38 24

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-06-30
Tillträde:
Enligt ök
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm el. Göteborg
Kontaktpersoner:
Mikael Marthinsen
tfn: +46 10-141 38 24
mob: +46 70-675 97 82

Företagets hemsida:
http://www.visma.se/enterprise
Tillbaka till toppen