Visma Labs AB

Systemutvecklare

Har du en passion för systemutveckling? Vill du vara med och bygga ett system för den nordiska marknaden, som gör skillnad för människor med särskilda behov av hjälpmedel i sin vardag? Då kan du vara Vismas nya systemutvecklare!

Om rollen
Som Systemutvecklare/System developer hos Visma kommer du att ha en viktig roll i utvecklingen av Sveriges ledande logistiksystem för hantering av hjälpmedel inom vård och omsorg. Systemet, vid namn Sesam, har funnits på den svenska marknaden under flera år och har successivt förnyats och utvecklats vidare. Att vara med i utvecklingen av Sesam innebär delaktighet i flera spännande projekt såsom arbeta för att förbättra befintliga beställning- och logistikdelar samt utveckling av tjänstebaserade appar för att kunna möta användarnas behov för att effektivisera deras dagliga arbete. Vi tror att du vill vara med och vara en viktig del i att driva utvecklingen av produktfamiljen framåt och kommer på så vis att ha en nyckelroll i utvecklingsteamet.

Din profil
För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst 3-5 års erfarenhet inom systemutveckling. Vi tror att du vill använda dina kunskaper inom utveckling för att göra skillnad och drivs av att skapa nya möjligheter både för kund och produkt. Du har en passion för systemutveckling och ramverk och vill arbeta enligt best practice.

Vem är du?

  • Du har 3-5 års programmeringserfarenhet, gärna inom .Net och C#
  • Du har goda kunskaper om webAPI
  • Du är intresserad av testautomation
  • Du har goda kunskaper i att skapa moderna webbapplikationer
  • Du har erfarenhet av byggande av mobila applikationer
  • Du är trygg i dina kunskaper inom databasteori
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska
  • Du har en akademisk utbildning eller motsvarande utbildning inom yrket

Vi erbjuder dig:
Möjligheten att arbeta med produkter och teknik i framkant inom en internationell koncern där du har karriärmöjligheter och utveckling i en internationell koncern. Genom att vara anställd hos Visma har du även möjligheten att bli en del av ett mycket motiverat och professionellt team i en informell miljö. 


Vill du vara med på vår resa? Vid frågor om tjänsten, kontakta Hans Sköldenäs (hans.skoldenas@visma.com). 
Intervjuer sker löpande under processens gång.  

För att läsa mer om Visma, www.visma.se

Dela på:
Län:
Södermanland
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-06-30
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö/Eskilstuna
Kontaktpersoner:
Hans Sköldenäs
Företagets hemsida:
http://www.visma.se
Tillbaka till toppen