Ny användare

  • Åtminstone 6 tecken
  • Små och stora bokstäver
  • Åtminstone 2 tal

Personuppgiftsgaranti

Integritetspolicy
Visma är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter enligt PuL (Personuppgiftslagen). Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om PuL kan Du när som helst kontakta oss genom att skicka ett email till chris.jangelov@visma.com eller genom att skriva till oss på följande adress: Visma Spcs, 351 94 Växjö. Märk kuvertet "PuL". Har du frågor om någon specifik, utannonserad tjänst, vänligen kontakta kontaktpersonen för just den tjänsten.

Vill du korrigera eller radera uppgifter kan du göra detta själv genom att logga in i systemet.

Vill Du veta mer om Din rätt enligt Personuppgiftslagen, PuL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

  Jag har tagit del av informationen och godkänner integritetspolicyn *

Information om cookies & sekretess

En cookie är en liten mängd information som lagras som en textfil på din dator och som en webbserver använder när du surfar på vissa webbplatser som du har besökt tidigare.

Cookies används när du registrerar dig för olika tjänster (t.ex. webbhosting). Cookies används även när du loggar in. Cookies kan endast användas med det domännamn som lagrade dem. I princip måste webbservern använda cookies för att webbplatsen ska fungera. Informationen består av ett antal bokstäver och siffror.

Därför använder vi cookies

Cookies används för att den huvudsakliga funktionen ska fungera. De hjälper dig att navigera på den webbplats du har loggat in på. De innehåller inga personliga uppgifter och raderas automatiskt när du stänger webbläsaren.

Cookies som används

Tabellen nedan visar information om alla cookies som används på den här webbplatsen.
Namn på cookie Typ Används för Går ut (om ej sessionsbaserad)
- TRACKERID
- Session
- När du loggar in, för att få programinformation och möjliggöra smidig navigering
- Slut session
- cookie_msg
- Pågående
- Cookie-medgivande; du har gett ditt medgivande till att cookies används på vår webbplats och gör så att det här meddelandet inte längre visas.
- Livstid

Radera cookies

Om du vill radera cookies klickar du här.
Följ anvisningarna för att radera cookies i den webbläsare du använder.